Avís legal


 

El present lloc web és propietat de l’associació ACAF – Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central (en endavant, ACAF), amb domicili social al municipi d’Igualada, carrer Trinitat, 12 (CP 08700; província de Barcelona; Espanya), amb NIF G43595206, inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 29.605 (secció 1a del Registre de Barcelona), amb números de telèfon de contacte +34 696 946 158 i +34 638 236 372, i adreça electrònica de contacte acaf@fibromialgia.cat.

La utilització d'aquest lloc web està subjecta a les condicions d'ús que es detallen. L'accés al lloc web i la utilització dels materials que conté implica que s'han llegit i que s'accepten, sense reserva, les condicions.

 

Propietat intel·lectual:

L’ACAF és la titular dels dominis següents:

fibromialgia.cat / acaf.cat / sfc.cat / sqm.cat / fibromialgia-cat.org

L’estructura i totalitat dels continguts d’aquest lloc web són propietat de l’ACAF, s’han llicenciat a la mateixa o, en tot cas, l’ús que es realitza dels mateixos està expressament autoritzat pels seus titulars. Tanmateix, les possibles referències a noms i marques comercials o registrades, logotips i altres signes distintius, ja siguin titularitat de l’ACAF o de terceres empreses, porten implícita la prohibició sobre el seu ús sense l'autorització prèvia de l’ACAF o dels seus legítims propietaris.

 

Ús del lloc web:

L’accés al nostre lloc web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la lectura prèvia i acceptació íntegra, expressa i sense reserves d’aquest Avís legal, Termes i Condicions, vigents en el moment de l’accés, que demanem que es llegeixi detingudament. L'ACAF no assumeix cap responsabilitat que es pogués derivar de la utilització que els usuaris puguin fer de les informacions i continguts d'aquest pàgina web. L’ACAF es reserva el dret de modificar el present text legal lliurement i en qualsevol moment, sense avís previ, així com els continguts dels dominis, i els termes i les condicions d’aquest avís. En ocasions, és possible que determinades informacions i documents no es trobin accessibles.

 

Enllaços amb altres organitzacions, institucions o empreses:

Aquest lloc web conté enllaços o hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. En cap cas, l’existència de llocs enllaçats, dels quals no en sigui titular l’ACAF, comporta recomanació, promoció, identificació o conformitat de l’ACAF amb les manifestacions, continguts o serveis proporcionats a través d’aquests llocs enllaçats. L’ACAF no pot garantir el contingut o les informacions que es recullin en les pàgines web esmentades ni la seva veracitat o actualització i, en conseqüència, l’ACAF queda eximida de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que es puguin derivar de la utilització de pàgines web alienes al nostre lloc web.

 

Política de publicitat:

La web de l'ACAF - Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central, no accepta publicitat com a font de finançament.

 

Protecció de dades:

Els aspectes relatius al tractament de les dades de caràcter personal es troben exposats en l’apartat de Política de Privacitat d’aquesta web. Tots els usuaris que facin ús del nostre lloc web estan obligats a revisar la política de privacitat, amb la finalitat d’estar informats dels possibles tractaments de les seves dades personals i dels drets que els assisteixen. L’ACAF recomana revisar la política de privacitat, el present avís legal, així com qualsevol altre terme i condició inclosos en el present lloc web, de forma regular, atès que l’ACAF es reserva el dret a modificar-los dins dels límits que la legislació vigent i d’aplicació permeti.

 

 

 

 

 

Tornar a l'inici

© ACAF - Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia
i d'altres Síndromes de Sensibilització Central (NIF G43595206)

Política de privacitat